www.poolstation.nl

weblog 2018


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]

 
[vorige] [volgende]

Reis 3 met Bernice

24-27 April 2018

In 2018 heeft Bernice Notenboom weer een reis georganiseerd naar Spitsbergen. Deze keer zit de boot vol met directeuren van banken en beleggingsfondsen.
Er is een nieuw logo gemaakt voor deze expeditie. De C van Celsius is veranderd in een EURO-teken. Vooraf aan deze reis zijn enkele groepsleden al meerder malen bij elkaar geweest onder eliding van Anita de Horde. Er is een duidelijk plan en aan boord wordt 11 uur besteed aan discussies om werkelijk tot resultaat te komen. Ook hier blijkt de motivatie vanuit de groep, de omgeving en het afgesloten zijn van telefoon en internet een positieve werking te hebben.

Foto: Maarten Loonen

Na afloop van de reis zijn er concrete plannen om groene investeringen uit te breiden en eigen woningbezitters te helpen bij verduurzaming. Op dinsdag 8 mei worden in een reportage in Nieuwsuur op NPO2 de eerste resultaten behandeld.

Klik op bovenstaande foto om naar de webpagina van Nieuwsuur te gaan en daar de reportage te bekijken.

Een korte film, gemaakt door Paul Span van Oblivion

En enkele artikelen in de pers waarin Maarten Loonen ook genoemd wordt
Reformatorisch Dagblad
Het Weer Magazine


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]
click for english language
[vorige] [huidige] [volgende] [overzicht]
20180422, 15:00 20180427, 20:00 20180508, 05:00 alle verslagjes met kleine foto's
excursie met AkzoNobel reis 3 met Bernice opwarming noordpoolgebied zet door

Deze pagina heeft de volgende sleutelwoorden meegekregen: [expeditie]  [duurzaamheid]  [video]  Je kunt op een sleutelwoord klikken voor pagina's over hetzelfde thema.