www.poolstation.nl

weblog 2013


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]

 
[vorige] [volgende]

sternen benoemen

20 juli 2013
Dankzij de crowdfunding actie rugsteuntstern.nl heb ik sternen kunnen vangen en uitrusten met een geolocator. In totaal hebben 39 mensen een bedrag overgemaakt waardoor ze de sternen een eigen naam konden geven. Gelukkig hebben we ook precies 39 sternen kunnen vangen. Gemakkelijk was het niet want het was een rampzalig jaar qua broedresultaat. Er waren maar heel weinig sternen die tot broeden kwamen en de dapperste werden vaak al binnen enkele dagen van hun eieren beroofd door een poolvos.
Maar hier presenteren we met enige trots 39 benoemde sternen. Ze lijken wel erg op elkaar, maar het zijn toch allemaal bijzondere individuen.
Beauty
Karmijn
Jacobird
NoorDrenthe
Mystic
Lubbe
Stirns
BenJeanette
Berna
Henk de Groot
Frederico Segundo
Krukel 1
Anke
Flo
Riisser-Larsen
Ruth
Imiqutailaq
Annelies
Angelo
Joanne
Marjolein
Arctic Jewel
Hidde
Benji
Maarten
Gerie
Guusje
Herman
Maamke
Viti
Tim
Meliora
Jan Pier
Jonathan
Suzanne
SolarAcces
Gerrit de Veer
Inky
Ellen


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]
click for english language
[vorige] [huidige] [volgende] [overzicht]
20130720, 21:21 20130720, 23:00 20130722, 15:30 alle verslagjes met kleine foto's
ganzenvader sternen benoemen fotografie

Deze pagina heeft de volgende sleutelwoorden meegekregen: [noordse stern]  [geolocator]  Je kunt op een sleutelwoord klikken voor pagina's over hetzelfde thema.