www.poolstation.nl

weblog 2024


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]

 
[vorige] [volgende]

TV documentaire over Ny-Ålesund

In 2018 ben ik gastheer geweest van een Frans team van 3 personen, die een documentaire komen maken over de manier waarop wij werken en leven in Ny-Ålesund. Helaas is dit de Franse versie, maar met de knoppen onderaan de video voor ondertiteling en het wieltje voor het automatisch vertalen in het Nederlands of Engels, kun je jezelf helpen.
In deze documentaire krijg je een goede indruk van mijn leven en werken op Spitsbergen. Ook verschillende inwoners komen aan bod: Per Erik Hanevold, directeur van KingsBay, Sanne Moedt en Anne Schumacher, twee van mijn studenten, Frederik Ekstrand, één van de koks en Verena Mohaupt, stationsleider van het Duits-Franse AWIPEV.

Deze documentaire is te zien geweest op het kanaal ARTE in Frankrijk en Duitsland en op TV5 in Canada op 8 oktober 2018.
Maar ik ben hem lang kwijt geweest op internet. Gelukkig heb ik hem weer terug gevonden.


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]
click for english language
[vorige] [huidige] [volgende] [overzicht]
20240318, 13:00 20240423, 11:00 20240615, 17:45 alle verslagjes met kleine foto's
Veel ijs in het fjord Documentaire over Ny-Ålesund aangevallen bij nest

Deze pagina heeft de volgende sleutelwoorden meegekregen: [global warming]  [geschiedenis]  [landschap]  [mensen]  [station]  [dorp]  [video]  Je kunt op een sleutelwoord klikken voor pagina's over hetzelfde thema.